İSTANBUL / SARIYER - Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu

Kas

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Sarıyer Halk Eğitimi Merkezi Sene Başı Öğretmenler Kurulu toplantısı yapılmıştır. Geçen senenin değerlendirilmesi ve bu sene yapılacaklar görüşülecektir.

Kas

Sarıyer Halk Eğitimi Merkezinde 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı yapılmıştır. Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 80. yılında Saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Ekm

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Emlak, Resim, Arıcılık, Yiyecek İçecek, Müzik kurslarında görevlendirilmek üzere Usta Öğretici Ek Başvuru Süreci devam etmektedir.

Ekm

Sarıyer Kaymakamlığında, 16 Ekim 2018 tarihinde Sarıyer Kaymakamı Sayın Gürsoy Osman BİLGİN başkanlığında, Kurum Müdürümüz Özay SERT ve Muhtarlarla Ekim Ayı Faaliyetleri görüşülmüştür. Okuma-Yazma Kursları hakkında bilgi verilerek 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında da Okuma Yazma Seferberliğinin devam ettiği ve mahallerde bulunan okuma yazma bilmeyen bireylerin muhtarlıklar tarafından bilgilrinin alınarak , en yakın okullara veya Sarıyer Halk Eğitim Merkezine yönlendirilmesi ve açılan kurslara katılmalarının sağlanması istenmiştir.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Halk Eğitim Merkezlerini tanıtmak için Sarıyer Halk Eğitimi Merkezi tarafından yapılan mini sergimiz 15-20 Ekim 2018 tarihleri arasında gezilebilir. Emeği geçen Öğreticilerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Sarıyer Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılacak kurslarımız için ön kayıtlarımız devam etmektedir.

Kurslarımıza katılmak için Kurumumuza gelerek ön kayıt formu doldurmanız veya web sayfamızda bulunan onkayıt formunu doldurmanız gerekmektedir.

Ağu

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında merkezimizde açmayı planladığımız kurslar tanıtım afişimizde belirtildiği gibidir. Kayıtlarımız eylül ayı süresince devam edecektir. Yeterli sayıya ulaşan kurslarımız başvuru çoğunluğuna göre SABAH-AKŞAM ve HAFTASONU KURSLARI olarak düzenlenebilmektedir.

Ağu

2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Usta Öğretici Başvuruları. 03-30 Eylül 2018 Tarihleri Arasında Alınacaktır. ( TÜM ALANLARDAN BAŞVURU KABUL EDİLMEKTEDİR )

İstenen Belgeler:

1.    Eğitim Durumunu Gösterir Belge

2.    Kimlik Fotokopisi

3.    İkametgah Belgesi

4.    Resmi Kurum Arşivli Sabıka Kaydı

5.    2 Ad. Resim

6.    Sağlık Raporu

7.    Değerlendirmeye Esas Belgeler (Alanında Hizmet/ İş Deneyimi-ek Puan Belgeleri)

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından
Halk eğitimi merkezlerinde öğretici olarak görev almak isteyenlere yönelik ORYANTASYON EĞİTİMLERİ düzenlenmesine karar verilmiştir. Söz konusu eğitimlere katılmak isteyenler için eğitimlerin tarihleri ve yerleri ekli listede belirtilmiştir. Başvurular Eğitim verecek olan halk eğitim merkezlerine yapılacaktır. İlgilenen eğitimcilerimize duyurulur.

May

4. Sarıyer Halk Eğitimi Günleri kapsamında yapılan Yıl Sonu Genel Sergi Açılışımıza Sarıyer Kaymakamımız Sayın Gürsoy Osman BİLGİN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim TAHMAZ teşrif etmişlerdir. 14-18 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılan sergimiz için emeği geçen tüm öğretici ve kursiyerlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Her yıl geleneksel olarak yaptığımız ve bu sene 4. sü düzenlenen 4. Sarıyer Halk Eğitimi Günleri için etkinlik takvimi aşağıda sunulmıştur. 24 Nisan -03 Haziran 2018 tarihleri arasındaki etkinliktüm halkımız davetlidir.

Mrt

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde açılan giyim kurslarına ait "MÜZİK KURS REHBERİ" yayınlanmıştır. Müzik Kurs Rehberine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

Şbt

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Sarıyer Halk Eğitimi Merkezinde açılan resim kurslarına ait "Resim Kurs Rehberi" aşağıdaki bağlantıda yayınlanmıştır.

Şbt

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde açılan giyim kurslarına ait "GİYİM KURS REHBERİ" yayınlanmıştır. Giyim Kurs Rehberine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İbrahim TAHMAZ başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan AYAZ ,Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Özay SERT’in ve tüm resmi-özel okul müdürlüklerinin katılımıyla 13.02.2018 tarihinde toplantı yapılmıştır.