İSTANBUL / SARIYER - Sarıyer Halk Eğitimi Merkezi

Temel KÖROĞLU - Kurum Müdürü

Temel Köroğlu

Kurum Müdürümüz Temel KÖROĞLU 1974 Almanya doğumludur. İlkokul ve ortaokul eğitimini Görele, Lise Eğitimini ise Eynesil´de tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı. 1997 yılında İstanbul ili Şişli ilçesi Ayazağa İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. Sarıyer Nilüfer Gökay Ortaokulunda Müdür Yardımcılığı (2006-2014), Sarıyer Prof Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulunda Okul Müdürlüğü (2014-2015),  Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü (2015-2019) olarak görev yaptı.

01.07.2019 tarihinden itibaren Kurumumuzda Kurum Müdürü olarak görev yapmaktadır.