İSTANBUL / SARIYER - Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu

Yeniköy Mahallesi Mehmetçik Çıkmazı Sokak No1 Yeniköy/İSTANBUL
Vizyon
Hayat Boyu öğrenme felsefesiyle, her yaş ve eğitim düzeyindeki bireylerin maddi ve manevi kazanımları için bireylere; mesleki gelişim sağlayan, meslek edindiren, sosyal ve kültürel katkıda bulunan, kişisel gelişim sağlayan ve bu sayede toplumsal gelişmeye katkıda bulunan bir kurum olmaktır.
Misyon
Hayat boyu öğrenme anlayışı içerisinde, öncelikle okur yazar oranını arttırmak, örgün eğitim dışında kalan bireylerin açık öğretim faaliyetleri ile eğitimlerini tamamlamalarını sağlamak, toplumdaki her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilerin öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirecek her türlü yaygın eğitim programları ve etkinliklerini “Her zaman, her yaşta, her fırsatta öğrenecek çok şey var” ilkesiyle uygulayarak halkın bilinç ve beceri düzeyini arttırarak toplumsal farkındalığın artmasına katkı sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Yaygın Eğitim
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Sarıyer Halk Eğitim Merkezini Sarıyer´den 40B Belediye Otobüsü,25E Belediye otobüsü ile ulaşım Yeniköy Yalı Durağında inilecektir.Yeniköy Spor Kulübünün yanındaki sokaktan girilecektir. Hacıosman Metrosundan ise Bağlar-İstinye minübüsleri çalışmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçeye Uzaklık :Sarıyer Halk Eğitimi Merkezi Yeniköy semtindedir ilçeye uzaklık 10 kmdir.